Στηρίξτε μας

Η Αστυνομία διαψεύδει την εκτέλεση 10 ζώων από ηλικιωμένο στη Νάουσα Ημαθίας

9 Απριλίου 2012 09:12 | Επικαιρότητα
Η Αστυνομία διαψεύδει την εκτέλεση 10 ζώων από ηλικιωμένο στη Νάουσα Ημαθίας

Το www.zoosos.gr επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας προκειμένου να επιβεβαιώσει την «είδηση», που δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα www.protothema.gr σύμφωνα με την οποία ένας ηλικιωμένος άνοιξε πυρ και σκότωσε τα 10 σκυλιά της γειτόνισσας του στην Νάουσα.

ProtoThemaManolisVaiasΑκόμα ένα ψευδές δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα, το οποίο τελικά αναγκάστηκε να διαγράψει μετά την αποκάλυψη του ψεύδους...

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα τα ζώα, που σκοτώθηκαν βρίσκονταν σε περιφραγμένο χώρο. Η 59χρονη ιδιοκτήτρια των ζώων κατήγγειλε το περιστατικό, ο 72χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη! Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας μας είπαν, ότι δεν υπάρχει ούτε σύλληψη δράστη ούτε πυροβολισμοί ζώων. Μας εξήγησαν, ότι κάποια ζώα βρέθηκαν νεκρά στη Νάουσα αλλά όχι από πυροβολισμό.

Όπως έχουμε δημοσιεύσει στο www.zoosos.gr στην πόλη της Νάουσας κάποιος ή κάποιοι έριξαν φόλες τις τελευταίες μέρες εξοντώνοντας αδέσποτα της περιοχής, αλλά περιστατικό με ηλικιωμένο, που σε κατάσταση αμόκ να εκτελεί τα σκυλιά της γειτόνισσας του δεν υπάρχει. Για τη δηλητηρίαση των σκυλιών κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων ο ίδιος ο δήμαρχος Νάουσας, Τάσος Καραμπατζός.

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Νάουσας: Ειδικά περιλαίμια για τους στειρωμένους, εμβολιασμένους αδέσποτους σκύλους

Πρόγραμμα φροντίδας και διαχείρισης αδέσποτων αρχίζει ο Δήμος Νάουσας

Απαγχονισμένος σκύλος σε δέντρο στην Νάουσα Ημαθίας

Έτσι μας μάθανε; Να δηλητηριάζουμε τα ζώα και στη Νάουσα Ημαθίας;

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.