Στηρίξτε μας

Καλαμάτα Μεσσηνίας: Οδηγός αγροτικού Ι.Χ. πάτησε σκόπιμα γάτα και τη σκότωσε (βίντεο)

12 Μαΐου 2024 11:55 | Καταγγελίες
Καλαμάτα Μεσσηνίας: Οδηγός αγροτικού Ι.Χ. πάτησε σκόπιμα γάτα και τη σκότωσε (βίντεο)

Τον οδηγό του αγροτικού οχήματος που πάτησε σκόπιμα και σκότωσε μια αδέσποτη γάτα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της 11ης Μαΐου στη διασταύρωση των οδών Γ. Μπουλούκου και Επαμ. Δεληγιώργη κατήγγειλε στην Αστυνομία ο άνδρας ο οποίος φρόντιζε το ζώο.

Το ζώο κινούνταν στην άκρη του δρόμου στην αριστερή πλευρά και ο οδηγός είχε περιθώριο να μην το βλάψει καθώς είχε τη δυνατότητα να κορνάρει για να το διώξει ή να πάει πιο δεξιά. Εντούτοις το σκότωσε...

 

Το όχημα και το πως ο οδηγός σκότωσε το ζώο περνώντας από πάνω του κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και έτσι κατατέθηκε η σχετική καταγγελία. Το έγκλημα έκανε γνωστό ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας  (Φ.Ο.Κ.) και αναμένουμε το πόσο σύντομα θα εντοπιστεί το όχημα και αυτός που ευθύνεται για το μαρτύριο του ζώου, το οποίο υπέκυψε στα τραύματα του, αφού συνελίβει από τις ρόδες του οχήματος.

KalamataMessiniasGataPatimeniAgrotikoIX11 5 2023 1Στην καρότσα του αγροτικού οχήματος που έλιωσε το ζώο υπάρχει και κουτί για κυνηγόσκυλα...

Φυσικά θεωρούμε ότι ο οδηγός θα ισχυριστεί ότι το έκανε κατά λάθος, ότι δεν πρόσεξε, δεν είδε το ζώο, εντούτοις όποιος δεν βλέπει τι υπάρχει στον δρόμο είναι δημόσιος κίνδυνος και απαιτείται να υποστεί κυρώσεις για τις πράξεις του.

Δυστυχώς παντού στην Ελλάδα οδηγοί, αδίστακτοι άνθρωποι, αντιμετωπίζουν τα ζώα ως κινούμενους στόχους.

Η ανακοίνωση του Φ.Ο.Κ.

«Εχθές στην Καλαματα συνέβη το αποτρόπαιο περιστατικο που θα δείτε στο βίντεο. Οδηγός αγροτικού χωρίς να βρίσκει κανένα εμπόδιο στον δρόμο του(υπάρχει υλικό από κάμερες από διαφορετικές γωνιές), πατάει εσκεμμένα μια γατούλα η οποία περπατάει παράλληλα με το πεζοδρόμιο. Δυστυχώς η γατα ξεψύχησε σε δευτερόλεπτα.

KalamataMessiniasGataPatimeniAgrotikoIX11 5 2023 2 1Σε αυτό το σημείο ο οδηγός σκότωσε τη γάτα.

Έχει γίνει καταγγελία από τον φιλόζωο που την τάιζε στο αστυνομικό τμήμα Καλαματας όπου έχουν κατατεθεί και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία. Εμείς ενημερώσαμε και την Διεύθυνση αστυνομίας Μεσσηνίας. Αναμένουμε να μάθουμε τις ενέργειες τους και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του θέματος. Τέτοιες πράξεις δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες.».

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Μόλις 500 € πρόστιμο σε οδηγό που πάτησε γάτα – Αστυνομικοί τον δικαιολόγησαν λέγοντας πως «πετάχτηκε» το ζώο που απλώς περπατούσε

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.