Στηρίξτε μας

Πετρίλο Καρδίτσας: Καταγγέλλουν την εξαφάνιση 60 αλόγων (βίντεο)

10 Μαΐου 2024 22:12 | Καταγγελίες
Πετρίλο Καρδίτσας: Καταγγέλλουν την εξαφάνιση 60 αλόγων (βίντεο)

Την εξαφάνιση περίπου 60 αλόγων που ζούσαν ελευθέρα στο χωριό Πετρίλο Καρδίτσας καταγγέλλει ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» ο οποίος με ανάρτηση του στο facebook στις 10 Μαΐου επισημαίνει τα εξής για το περιστατικό:

 

«ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΑΣ!!! Μυστήριο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλία. Με άγνωστο τρόπο εξαφανίστηκε ολόκληρη μονάδα 60 περίπου ελεύθερων αλόγων. Το μυστήριο είναι ότι τα άλογα δεν ήταν τόσο ήρεμα, και ένας τέτοιος αριθμός μας οδηγεί σε επαγγελματίες κλέφτες. Τα ζώα ζούσαν στο Πετριλο Καρδίτσας στο Δήμο Ανατολικής Αργιθεας. Αν ξέρετε κάτι αν είδατε η αν ακούσατε επικοινωνήστε με την σελίδα μας η στα τηλέφωνα του σωματείου. Βοηθήστε σώστε τις ψυχουλες!!!! Μεγάλη βοήθεια θα είναι για εμάς να επικοινωνησουν μαζί μας άτομα που έχουν την κατάλληλη εμπειρία και ασχολούνται με άλογα!!!

Επισημαινουμε οτι η καταγγελία εγινε σημερα αλλα το συμβαν εγινε πριν λιγο καιρο. Ο σκοπος μας ειναι να ανοιξουν στοματα...

Μιληστε επιτελους!!! Τι φοβαστε???».

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.