Στηρίξτε μας

Ρόδος: Οδηγός σκότωσε κατσίκες που πετάχτηκαν στον δρόμο του – Δεν σταμάτησε για να βοηθήσει τα ζώα

21 Μαΐου 2024 16:31 | Καταγγελίες
Ρόδος: Οδηγός σκότωσε κατσίκες που πετάχτηκαν στον δρόμο του – Δεν σταμάτησε για να βοηθήσει τα ζώα

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό αυτή τη φορά με νεκρές και σοβαρά τραυματισμένες κατσίκες είχαμε στη Ρόδο καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Μαΐου τα ζώα πετάχτηκαν από το χωράφι που ήταν χωρίς επιτήρηση στον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω τους διερχόμενο όχημα, να τραυματίσει θανάσιμα κάποιες και να υποστεί το ίδιο μεγάλες ζημιές.

 

Η γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας - αλλά δεν συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου - και δημοσίευσε το περιστατικό στο facebook στην ομάδα «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΡΟΔΟΥ - RHODES ANIMAL WELFARE SOCIETY» επισήμανε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε ούτε για ένα λεπτό. Οι κατσίκες όπως βλέπετε είναι χωρίς ενώτιο και κτηνοτρόφος ευθύνεται καθώς και τις άφηνε να αποτελούν κίνδυνο για τους περαστικούς αλλά και να κινδυνεύουν μέχρι θανάτου και οι ίδιες.

Στη γέφυρα που είναι η διασταύρωση προς χαρακι , πετάχτηκαν κάτι κατσίκες από το χωράφι τρέχοντας, με αποτέλεσμα ο πίσω να τις χτυπήσει με το αμάξι. Έσπασε ο προφυλακτήρας του πετάχτηκαν οι κατσίκες στον αέρα , δεν σταμάτησε. Όπως και δεν σταμάτησε κανένας από την ούρα. Από το σοκ δεν πρόλαβα να δω αριθμό , ήταν άσπρο αμάξι με φιμέ τζάμια. Η μια ξεψύχησε μπροστά μου , δυο νεκρες κατσίκες και μια με σπασμένο πόδι , με το κόκκαλο έξω και χτυπημένο το μάτι , έτρεξε μέσα στη λιβαδα. Αν μπορεί κάποιος να τη βοηθήσει , έχω έρθει στη δουλειά. Σας παρακαλω!!».

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός μετά από τροχαίο Ι.Χ. με γάιδαρο που επίσης σκοτώθηκε (βίντεο)

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.