Στηρίξτε μας

Ρόδος: Με φόλες δολοφόνησε πολλές γάτες και σκυλιά στο Ασκληπιείο

26 Ιουνίου 2024 08:00 | Καταγγελίες
Ρόδος: Με φόλες δολοφόνησε πολλές γάτες και σκυλιά στο Ασκληπιείο

Τη δολοφονία γατιών και σκυλιών με φόλες στο χωριό Ασκληπιείο Ρόδου στις 24 Ιουνίου καταγγέλλει η Κατερίνα Δραπανού με ανάρτηση της στο facebook στην ομάδα «ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ-ANIMAL RESCUE RODOS».

Η γυναίκα επισήμανε τα εξής:

«Φολες ΣΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ!!! ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΑ Κ ΓΑΤΙΑ Κ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΈΤΥΧΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΗς ΠΡΟΣΟΧΉΣ ΤΟΥ.... ΓΙΑΤΊ????? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΕΙ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΦΟΛΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ.... ΑΝ ΣΑς ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΘΟΥΝ (ΝΑ Ενδιαφερθεί Ο ΤΟΠΙΚΟς ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗς ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΜΑΔΕς ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌ  ΤΟ 2024 σ ένα απ' τα πιο τουριστικά νησιά της Ευρώπης να υπάρχουν τέτοια μυαλά......  Ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι γύρω μας ( κ δυστυχώς είναι πολλοί...........)».

Η Γεωργία Διμέλλη, η αντιπροέδρος της Φιλοζωικής Ρόδου στην ίδια ομάδα ομάδα του facebook ζητάει από όσους έχουν περισσότερες πληροφορίες να έρθουν σε επαφή μαζί της και επισημαίνει τα εξής:

«Στο χωριο Ασκληπειο λοιπον  οπως μας ενημερωσαν εθελοντες καποιοι εριξαν ποντικοφαρμακο κ σκοτωσαν ολες τις γατες κ καποια σκυλακια

Λοιπον κατ αρχην ο προεδρος εκει εκανε καποιες ενεργειες σχετικα?

Κληθηκαν οι αρχες?

Ελεγχθηκαν καμερες?

Ειδαν ποιοι πιθανον αγορασαν φαρμακο μεγαλης ποσοτητας?

Υπηρξαν καποιοι που απειλησαν πριν το συμβαν?

Υπαρχουν πιθανοι μαρτυρες?

Παρακαλω οσοι θελουν να βοηθησουν στην αναφορα που θα καταθεσουμε αμεσα ας μου στειλουν στο messenger.

Ειναι κριμα τετοια εγκληματα να μενουν ατιμωρητα κ να μην μιλουν οσοι γνωριζουν για τις δηθεν καλες σχεσεις των χωριανων που πρεπει να διατηρουνται .».

Tagged: , , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.