Στηρίξτε μας

Μύκονος: Αγελάδες με δεμένα πόδια μέσα στον δρόμο νύχτα

18 Μαΐου 2020 08:00 | Καταγγελίες
Μύκονος: Αγελάδες με δεμένα πόδια μέσα στον δρόμο νύχτα

Η κακοποίηση αγελάδων στη Μύκονο είναι κανόνας και όχι εξαίρεση και ακόμα ένα περιστατικό με βοοειδή που εντοπίστηκαν νύχτα στον δρόμο προς Πάνορμο να περπατούν με δεμένα τα πόδια με σχοινιά, έφερε στη δημοσιότητα ο Γρηγόρης Κουγιουμτζόγλου.

Στις περιοχές Άγιος Σώστης, Πάνορμος, Φράγμα και Καντούνια εντοπίζονται συχνά βοοδειδή που κακοποιούνται...

 

Ο κ. Κουγιουμτζόγλου με ανάρτηση του στο facebook στην ομάδα «Μύκονος - Οδήγα σωστά!» επισημαίνει στις 17 Μαΐου τα εξής:

«Τελικά ότι και να λέμε για προσεκτική οδήγηση ωχριά μπροστά στις δυνάμεις της φύσης. Δεν έχει, που δεν έχει φώτα ο δρόμος έχεις και τα θεριά σε ολοσκοτεινο τοπίο. Ποιός είναι αυτός ο "ιδιοκτήτης" που σκέφτεται πως τα 6, ίσως και 7, ζωντανά του έχουν την βούληση να κάνουν βόλτες μετά τον Κορονοϊό? Δεμένα μάλιστα.

Κύριοι της δημόσιας ευθύνης κάντε κάτι να φωτισετε τους δρόμους. Άθλια η κατάσταση πια. Νομίζετε πως όλα πάνε ρολόι??? Ο δρόμος του Πανόρμου λοιπόν, πριν την γέφυρα του φράγματος.».

Σύμφωνα με όσους σχολιάζουν την ανάρτηση και σε άλλα σημεία του νησιού εντοπίζονται αγελάδες στην ίδια κατάσταση να περιφέρονται με δεμένα τα άκρα με παστούρες και να βρίσκονται σε δρόμους που ειδικά όταν νυχτώνει και δεν υπάρχει φωτισμός. Έτσι τα ζώα αποτελούν περιφερόμενο κίνδυνο για τους εποχούμενους αλλά κινδυνεύουν και τα ίδια από τα οχήματα.

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.