Στηρίξτε μας

Παλατίτσια Ημαθίας: Ηλικιωμένος έδεσε σκύλο σε αγροτικό και τον έσερνε στην άσφαλτο (βίντεο)

18 Ιουλίου 2024 14:30 | Καταγγελίες
Παλατίτσια Ημαθίας: Ηλικιωμένος έδεσε σκύλο σε αγροτικό και τον έσερνε στην άσφαλτο (βίντεο)

Της Ελένης Ηλιοπούλου

Το σοκαριστικό βίντεο με τον σκύλο που είναι δεμένος σε αγροτικό οχήμα και ο οδηγός τον σέρνει στην άσφαλτο φέρνει στη δημοσιότητα χρήστης του facebook που επισημαίνει ότι η θανάτωση του ζώου συνέβη στα Παλατίτσια Ημαθίας στις 17 Ιουλίου.

 

Για το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του www.zoosos.gr, έκανε καταγγελία στην Αστυνομία σήμερα η Γιάννα Καραγιαννάκη εκ μέρους της Α.Μ.Κ.Ε. «Εθελοντική Δράση Η ΓΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ» καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας αν και τράβηξε το βίντεο αρνήθηκε να το καταγγείλει επίσημα.

Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό όταν ο δράστης το έδεσε π.χ. για να το πετάξει ή το σκότωσε σέρνοντας το στην άσφαλτο. Αυτό θα το δείξει η νεκροψία - νεκροτομή καθώς το πτώμα του σκύλο το έχουν ήδη παραλάβει οι αρμόδιοι.

Η κα Καραγιαννάκη εξήγησε στο www.zoosos.gr πως πριν από επτά χρόνια από τα χέρια αυτού του άνδρα, που είναι άνω των 80 ετών και είναι άξιο απορίας πως ακόμα οδηγεί, είχε πάρει ακόμα ένα κακοποιημένο σκυλί.

Το βίντεο που τράβηξε ο άνδρας αυτόπτης μάρτυρας δημοσιεύτηκε στην ομάδα του facebook «ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ!!!». Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής: «ΗΜΑΘΙΑ SOS!!!!

Αγροτικό αμάξι, όπως βλέπεται στο βίντεο, σέρνει σκυλάκι, το οποίο ο αυτόπτης μάρτυρας ενημέρωσε ότι είναι νεκρό.

Το συμβάν έγινε χθες στα Παλατίτσια Ημαθίας.

Ο δράστης έχει καταγγελθεί στο παρελθόν από Φιλοζωική της περιοχής μας για ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ περιστατικό!!!!

Οι Φιλοζωικές της πόλης μας και φιλοζωοι πολίτες, δεν θα το αφήσουμε έτσι το Γεγονός.

Εκτρωματικες συμπεριφορές εν έτη 2024!!!

Αυτή την φορά δεν θα γλυτώσει ο λεγόμενος Άνθρωπος.

Αυτή την φορά, θα πληρώσει, και θα πληρώσει σε αυτή την ζωή, όχι στην επόμενη».

PalatitsiaImathiasAgrotikoSerneiSkyloAsfalto17 7 2024 3

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

2 Σχόλια

  1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΜΠΑΝΗ

    Παράγινε το κακό σ' αυτήν τη χώρα . Περισσεύει η αναλγησία , η αναισθησία , η απουσία φόβου για τιμωρία μιας και άτομα μεγάλης ηλικίας αθωώνονται για εγκλήματα ενάντια στα ζώα με πρόσχημα την ηλικία ή την άνοια. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ . ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ . ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ. Ακόμα και αν το ζώο ήταν ήδη νεκρό δεν έπρεπε να το σέρνει έτσι.

  2. Αντιγόνη

    Ο υπάνθρωπος στην Παλατίτσια Ημαθίας είναι στεγνός εγκληματίας. Αν υπάρχει Δικαιοσύνη, πρέπει να λειτουργήσει άμεσα. Να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος, αν και οποιαδήποτε τιμωρία πιστεύω ότι είναι μικρή, μπροστά στην αποτρόπαια πράξη του. Ανθρωποειδές είναι, δεν μπορεί να είναι άνθρωπος αυτός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.