Στηρίξτε μας

Ρόδος: Άλογα σκελετωμένα παραπαίουν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

22 Ιουλίου 2024 12:51 | Καταγγελίες
Ρόδος: Άλογα σκελετωμένα παραπαίουν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Την κακοποίηση τριών αλόγων που βρέθηκαν υποσιτισμένα να παραπαίουν κυριολεκτικά στη μέση του δρόμου στα Κολύμπια στο νησί της Ρόδου έκανε γνωστή μέσω facebook η Φύλλια Μαύρου, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλοζωική Ρόδου.

 

Η κα Μαύρου επισήμανε τα εξής νωρίτερα: «Είσαι και πολύ σκουπίδι ρε φίλε. Έχει σταλεί βοήθεια στα Κολύμπια για τα δύο άλογα που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Γνωρίζουμε τον "ιδιοκτήτη" και προχωράμε με καταγγελία και αφαίρεση. Όποιος δει κάτι παρόμοιο στην περιοχή να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.».

Τα άλογα εντοπίστηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Atlantica Mikri Poli» στα Κολύμπια...

 

Χρήστης του facebook επισημαίνει ότι και αυτά τα άλογα κακοποιούνται από κτηνοτρόφο στον οποίο ανήκουν. Συγκεκριμένα τονίζει τα εξής: «Είναι του γνωστού στην περιοχή βοσκού που αφήνει ανεξέλεγκτα τα κοπάδια του πρόβατα,κατσίκια προσφάτως και άλογα τα οποία δημιουργούν πολλά προβλήματα τον έχουμε καταγγείλει στην Αστυνομία πολλές φορές αλλά δυστυχώς ο κύριος αυτός είναι ο κυρίαρχος της περιοχής τίποτα δεν τον αγγίζει.».

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.