Στηρίξτε μας

Μεταφέρθηκε στα Μέγαρα Αττικής ο σκελετωμένος σκύλος που κυκλοφορούσε σαν σκίαχτρο στη Βοιωτία (βίντεο)

25 Ιουλίου 2024 12:00 | Επικαιρότητα
Μεταφέρθηκε στα Μέγαρα Αττικής ο σκελετωμένος σκύλος που κυκλοφορούσε σαν σκίαχτρο στη Βοιωτία (βίντεο)

Χάρη στην κινητοποίηση πολλών φιλόζωων ο σκύλος που επί μηνες περιφερόταν σαν ζωντανό σκιάχτρο στη Βοιωτία μεταξύ των χωριών Λούτσι και Παύλο (Δήμος Ορχομενού) στον νομό Βοιωτίας πιάστηκε χθες αργά το βράδυ και σήμερα μεταφέρθηκε στα Μέγαρα Αττικής, καθώς ανέλαβε να τον σώσει η Μαρία Αρκομάνη, η ιδρύτρια της Α.Μ.Κ.Ε. «ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ».

Το ζώο τώρα στο κτηνιατρείο...

 

Η κα Αρκομάνη εξήγησε στο www.zoosos.gr πως αυτή την ώρα ο σκύλος είναι στο κτηνιατρείο και η κατάσταση του είναι σοκαριστική. Οι αρχικές εξετάσεις έδειξαν πως πάσχει από λεϊσμανίαση, ερλιχίωση, διροφιλαρίωση, ψώρα και έχει χαμηλό αιματοκρίτη…

Για τη διάσωση του ζώου πήγαν επί τόπου και το αναζήτησαν μέσα στη νύχτα ο Βασίλης Σιδηράς, η Τόνια Κατσούδα, ο Ανδρεάς Τυπάλδος και ο Δανιήλ Γκαμουλάκος μετά από πολύ προσπάθεια κατάφεραν να το πιάσουν.

Έτσι εντόπισε το σκυλί χθες η Άντα Σταμέλου η οποία έκανε έκκληση δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στην ομάδα του facebook «ΛΙΒΑΔΕΙΑ». Χάρη σε αυτή την ανάρτηση και στις εκκλήσεις πολλών που την αναδημοσίευσαν το ζώο σταμάτησε να είναι φάντασμα, έγινε ορατό και κάποιοι νοιάστηκαν να το βοηθήσουν...

 

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Έκκληση για τον σκελετωμένο και ετοιμοθάνατο σκύλο

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.