Στηρίξτε μας

Ναύπλιο Αργολίδας: Αναζητούν ποιος εγκατέλειψε τον σκύλο του δένοντας τον στον ήλιο (βίντεο)

29 Ιουλίου 2024 17:38 | Καταγγελίες
Ναύπλιο Αργολίδας: Αναζητούν ποιος εγκατέλειψε τον σκύλο του δένοντας τον στον ήλιο (βίντεο)

Στην ομάδα του facebook «Κάτοικοι/Δημότες του δήμου Ναυπλιέων» δημοσιεύτηκε το περιστατικό της εγκατάλειψης ενός σκύλου που βρέθηκε δεμένος στον ήλιο στο Ναύπλιο Αργολίδας. Το ζώο εντοπίστηκε στο 6ο χλμ. Εθνικής Οδού Ναυπλίου - Άργους στην τοποθεσία Μπολάτι.

 

Η διαχειρίστρια της σελίδας, Λαλού Παπαγεωργοπούλου, στην ανάρτηση της επισήμανε τα εξής για το περιστατικό: «Πεντακάθαρο, καλοζωισμένο, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, νεαρό και γερό σκυλί σε κατάσταση σοκ, ήταν δεμένο μέσα στον ήλιο, μέσα στον καύσωνα σε μια κολώνα στην Άργους Ναυπλίου.

Γρύλιζε και έκανε επίθεση.

Η αστυνομία ενημέρωσε, όπως και κάποιοι εθελοντές, τον δήμο.

Σταματούσε κόσμος, εμφανώς ανήσυχοι άνθρωποι, τί θα γίνει το σκυλί δεμένο μέσα στον ήλιο.

Ανάμεσα σε άλλους και ο Βαγγελης Γιαννοπουλος ο άνθρωπος στο βίντεο, που προσφέρθηκε να προσπαθήσει να τον λύσει, παρά τον εμφανή κίνδυνο, για να φύγει το σκυλί από τον ήλιο.

Το σκυλί, σε απόλυτη σύγχυση, μετά το βίντεο συνέχισε να είναι επιθετικό και δύσκολο. Τελικά τον δάγκωσε τον Βαγγέλη, ευτυχώς επιφανειακά χωρίς να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Το σκυλί είχε τσιπ ακαταχώρητο.

 

Μέχρι στιγμής δεν το έχει αναζητήσει κάποιος. Μήπως το γνωρίζετε;

Μήπως έχει φύγει από κάπου;

Φοράει κολάρο και ήταν δεμένο στην κολώνα με οδηγό (λουρί βόλτας).

Όποιος γνωρίζει κάτι μπορεί να απευθυνθεί στον δήμο, ο οποίος έχει αναλάβει το ζώο, ή τον Στέλιος Κυριακού ο οποίος ήρθε μετά από ενημέρωση της αντιδημάρχου.

 

Για την τάξη των πραγμάτων:

Η αντιδήμαρχος Σοφια Ξυδη σήκωσε το τηλέφωνο!!! (πότε το έχουμε ξαναζήσει αυτό στο Ναύπλιο για ζώο σε ανάγκη στο δρόμο; Εγώ ΠΟΤΕ!) και αντέδρασε ακαριαία! Είχε μόλις ενημερωθεί από την αστυνομία, και με 2 κουβέντες κλείσαμε το τηλέφωνο. Εύχομαι να μην είναι τυχαίο, να είναι ενδεικτικό τρόπου διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων για τα ζώα και όχι μόνο, και να κρατήσει για πάντα..

Ευγνωμοσύνη».

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.