Στηρίξτε μας

Αθήνα: Έκκληση για τη διάσωση περιστεριών που παγιδεύονται σε δίχτυ μπαλκονιού

6 Αυγούστου 2024 15:45 | Καταγγελίες
Αθήνα: Έκκληση για τη διάσωση περιστεριών που παγιδεύονται σε δίχτυ μπαλκονιού

Έκκληση για τη διάσωση των περιστεριών που συστηματικά παγιδεύονται σε δίχτυ το οποίο έχει τοποθετηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος στην Αθήνα στα Σεπόλια απευθύνει μέσω του www.zoosos.gr o Δημήτρης Σπανογιάννης.

 

Ο φιλόζωος μας εξήγησε ότι έχει καλέσει την Πυροσβεστική η οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να παρέμβει επειδή τα περιστέρια είναι σε μπαλκόνι σπιτιού στη διασταύρωση των οδών Αυλώνος και Κυδωνιών πάνω από κατάστημα με ψιλικά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας μας επισήμανε ότι κάλεσε και το 100, που απλώς κατέγραψε το περιστατικό, παράλληλα ενημέρωσε και το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Όπως μας επισήμανε πολλά περιστέρια έχουν βρει φρικτό θάνατο αφού πρώτα έχουν βασανιστεί έτσι κρεμασμένα για μέρες. Ο ίδιος δεν μπορεί να βρει ούτε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος που δεν κατοικείται, ούτε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ώστε το θέμα να λυθεί και να μην πεθαίνουν άλλα πουλιά εκεί.

Ποιος μπορεί να βοηθήσει;

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.