Στηρίξτε μας

Πρέβεζα: Με φόλες δολοφόνησε σκυλιά (βίντεο)

6 Αυγούστου 2024 23:01 | Καταγγελίες
Πρέβεζα: Με φόλες δολοφόνησε σκυλιά (βίντεο)

Φρικτό θάνατο από φόλες βρήκαν δύο σκυλιά στην οδό Χαονίας στην πόλη της Πρέβεζας. Παρά το γεγονός ότι για το ένα ζώο κλήθηκε ο κτηνίατρος Νίκος Ρώσσος τελικά οι ενέσεις που του έγιναν δεν βοήθησαν να σωθεί.

 

Το βίντεο που δημοσίευσε στο facebook o Νικόλαος Τίκος δείχνουν το μαρτύριο του ζώου μέχρι να ξεψυχήσει… Ο αυτόπτης μάρτυρας επισήμανε τα εξής:

«Αυτό συμβαίνει τώρα στην Χαονιας αν τον πιάσω ξέρει τι θα πάθει.Θελω νά ευχαριστήσω με όλη την καρδιά μου τον φίλο και γιατρό Νίκο Ρωσσο πού ήρθε αμέσως μαζί μου σαν άνθρωπος και σαν γιατρός έκανε ότι ήταν δυνατόν στο πρόσωπο του η θλίψη ολοφανερη δυστυχώς η Λούλα κατέληξε».

Η Δώρα Τσάτση, πρόεδρος του συλλόγου «Παρέμβαση για τα Ζώα Πρέβεζας», με ανάρτηση της στο facebook στην ομάδα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ» επισήμανε τα εξής: «Δηλητηρίασαν σκυλιά στην Ταπια, νεκρή η Λούνα το αδέσποτο και η σκυλίτσα του Συλβαν. Έχετε όλοι το νου σας ,οποίος μπορεί να βγει να ψάξει αν υπάρχουν αλλα ζώα η τροφή με δηλητήριο».

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.