Στηρίξτε μας

Μύκονος: Αστυνομικοί είδαν σκύλο που κακοποιείται όμως ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να βρει σε ποιον ανήκει

11 Αυγούστου 2024 01:16 | Καταγγελίες
Μύκονος: Αστυνομικοί είδαν σκύλο που κακοποιείται όμως ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να βρει σε ποιον ανήκει

Την απαράδεκτη συμπεριφορά πολλών αστυνομικών σε πάρα πολλά αστυνομικά τμήματα της επικράτειας τη γνωρίζουμε καλά και γνωρίζουμε επίσης καλά το πως πολλοί αρμόδιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην ασχοληθούν με περιστατικά κακοποίησης ζώων.

 

Και στη Μύκονο έχουμε ακόμα μια τέτοια περίπτωση. Τουρίστας μένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή Δραφάκι και βλέπει δίπλα του σε κλουβί ένα σκυλί να υποφέρει. Είναι μέσα στα κόπρανα και στα ούρα συνήθως χωρίς νερό και φαγητό σε συνθήκες καύσωνα.

Ο ευαισθητοποιημένος άνθρωπος μιλάει αρχικά στην ιδιοκτήτρια του σκύλου, την οποία βλέπει να μπαινοβγαίνει στο συγκεκριμένο σπίτι, και εκείνη αναγκάζεται μια φορά να καθαρίσει το κλουβί στο οποίο είναι μονίμως το Λαμπραντόρ.

Μετά το αφήνει να λιώνει πάνω στα βακτήρια και τις οσμές και γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον τουρίστα και τις ευαισθησίες του.

Ο φιλόζωος τουρίστας καλεί την Αστυνομία η οποία πράγματι και παραδόξως πάει επί τόπου. Όμως οι ένοικοι του σπιτιού απουσιάζουν και οι αστυνομικοί υπάλληλοι απαντούν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο! Λες και η Μύκονος - στην οποία όλοι γνωρίζονται - είναι οι Η.Π.Α. και που να ψάχνεις τώρα «ψύλλους στα άχυρα».

MykonosSkylosKlouvi10 8 2024 5Ο τουρίστας περιγράφει την κατάσταση και όσα αντιμετώπισε και επειδή δεν βγάζει άκρη ζητάει τη βοήθεια του Φιλοζωικού Συλλόγου Μυκόνου.

Ο ξένος άνθρωπος συνεχίζει να ταΐζει και να ποτίζει τον σκύλο ο οποίος υποφέρει την ίδια στιγμή που ντόπιοι κάτοικοι και αρχές αδιαφορούν…

Την καταγγελία έφερε στη δημοσιότητα ο Φιλοζωικός Σύλλογος Μύκονου στις 10 Αυγούστου. Το σκυλί σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα βρίσκεται δίπλα από το ξενοδοχείο «Livin Hotel» έξω από σπίτι από την πλευρά του σούπερ μάρκετ«Lykos Market».

Ποιος θα νοιαστεί ώστε και το μαρτύριο του ζώου να τερματιστεί και όσοι το κακοποιούν να διωχθούν αφού δεν παίρνουν από λόγια;

Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Μυκόνου

«We get informed about a dog without food and water. Police can’t reach owner so case is closed!  it the job of the police to investigate and end such situations by law! PLEASE TO ALL who witness such cases: PLEASE REPORT IT with pictures and location to [email protected] and go in person to the police and insist of an investigation. Otherwise nothing will happen visit for more information or a supporting donation: mykonosanimals.org | mykonosstrays.com».

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.