Στηρίξτε μας

Έχασαν τη γάτα τους στο Ορεινό Κορακοβούνι Αρκαδίας – Ίσως την εξαφάνισαν ντόπιοι

18 Αυγούστου 2024 22:36 | Χάθηκαν
Έχασαν τη γάτα τους στο Ορεινό Κορακοβούνι Αρκαδίας – Ίσως την εξαφάνισαν ντόπιοι

Έκκληση για τον εντοπισμό της γάτας τους που χάθηκε στις 23 Ιουνίου στην είσοδο του χωριού Ορεινό Κορακοβούνι Αρκαδίας απευθύνουν οι ιδιοκτήτες της.

Η Ηλέκτρα Παπαδοπούλου εξήγησε στο www.zoosos.gr πως αναζητούν το ζώο τους (που είναι και στειρωμένο και τσιπαρισμένο), δίνουν αμοιβή 800 ευρώ σε όποιον το εντοπίσει και μας επισήμανε ότι θεωρεί πιθανό κάποιος να άρπαξε το ζώο τους και να το εγκατέλειψε αλλού.

Ksoula 2

Οι αφίσες που έβαλαν στο χωριό εξαφανίστηκαν, προφανώς κάποιους ενοχλεί ότι την γάτα ακόμα την ψάχνουν οι δικοί της. H αρχική αγγελία που είχαν δημοσιεύσει ανέφερε τα εξής:

«Ονομάζεται Ξούλα είναι φυλής ευρωπαϊκής κοντότριχης, ηλικίας ενός έτους, με σχιστά πράσινα μάτια και χρώματος λευκού με γκρίζα στίγματα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό  στη ράχη της σχέδιο μαύρου – γκρι χρώματος σε σχήμα μεγάλης καρδιάς. Πιθανόν να φοράει ακόμα λουράκι με κουδουνάκι.

Χάθηκε στις 23/6/2024 κατά τις 11.30 π.μ. στην Βρύση έναντι του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην είσοδο του Ορεινού Κορακοβουνίου.  Παρακαλώ επικοινωνήστε στο κιν. 6949970401.».

Tagged:

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.