Στηρίξτε μας

Λάρισα: Έκκληση για τον σκελετωμένο σκύλο που υποφέρει

18 Αυγούστου 2024 21:36 | Καταγγελίες
Λάρισα: Έκκληση για τον σκελετωμένο σκύλο που υποφέρει

Νεότερη Ενημέρωση: Χθες βράδυ αναρτήθηκε η έκκληση για το ζώο, σήμερα το μεσημέρι έγινε γνωστό πως ο σκύλος βρέθηκε τη νύχτα νεκρός χτυπημένο από αυτοκίνητο. Όλη η ζωή του μαρτύριο.

Έκκληση για τον σκελετωμένο σκύλο απευθύνουν φιλόζωοι καθώς το ζώο περιφέρεται στην περιοχή της Φιλιππούπολης στην πόλη της Λάρισας μεταξύ των οδών Ιωαννιτών και Ολύνθου (στο ύψος του Ζαχαροπλαστείου «Οικόνομου» και του βενζινάδικου «Shell» στο πάρκο).

 

Το σκυλί, που φοράει περιλαίμιο, είναι εξαιρετικά υποσιτισμένο. Ή κάποιος το έχασε ή κάποιος το εγκατάλειψε. Το ζώο είναι κυριολεκτικά πετσί και κόκκαλο και χρειάζεται άμεσα να μεταφερθεί για περίθαλψη. Περίοικοι του αφήνουν φαγητό, από σκυλοτροφή έως παγωτά… Κάποιοι ενοχλούνται και εξαφανίζουν τα δοχεία νερού...

Η ζωή του ζώου βρίσκεται σε κίνδυνο. Ποιος θα το βοηθήσει;

Οι φωτογραφίες που βλέπετε δημοσιεύτηκαν σήμερα στη σελίδα του facebook «Αδέσποτα Ζωα'lika Λάρισας  (Stray Animals of Larisa)».

Tagged: ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.