Στηρίξτε μας

Σταυράκι Ιωαννίνων: Ακόμα ένας σκύλος πυροβολημένος από κυνηγό (βίντεο)

20 Αυγούστου 2024 08:00 | Καταγγελίες
Σταυράκι Ιωαννίνων: Ακόμα ένας σκύλος πυροβολημένος από κυνηγό (βίντεο)

Στο χωριό Σταυράκι Ιωαννίνων ένας σκύλος εντοπίστηκε στις 13 Αυγούστου να κείτεται στο έδαφος και να μην μπορεί να πάρει ανάσα. Χάρη στο ενδιαφέρον του φιλόζωου Νίκου Φωτιάδη, το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο και διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί με κυνηγετικό όπλο.

 

Τα σκάγια, όπως έδειξε η ακτινογραφία, είναι διάσπαρτα στο σώμα του. Πρόκειται για ηλικιωμένο ζώο 15 ετών που κάποιος πυροβόλησε μέσα στο Σταυράκι… Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο στο ίδιο χωριό δύο αδέσποτα σκυλιά είχαν βρει φρικτό θάνατο από φόλες

Ο κ. Φωτιάδης στην ανάρτηση του στο facebook στις 17 Αυγούστου επισήμανε τα εξής: «Μπορώ να γράφω ώρες αλλά δεν χαλάω τον χρόνο μου για νούμερα…το σκυλί βρέθηκε Σταυράκι κ μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο..σήμερα βγήκαν κ οι ακτινογραφίες χωριανοί μου..το σκυλί αυτό που παλεύει εδώ και 4 μέρες να σωθεί πυροβολήθηκε μέσα στο χωριό μας..όλο το κορμί τρύπες…ανθρωπάκια με φόλες κ τώρα κτήνος με όπλο…μιλήστε  γιατί έχουμε έχετε παιδιά μανάδες κ παππούδες».

Διαβάστε επίσης:

Σταυράκι Ιωαννίνων: Με φόλες δολοφονήθηκαν τουλάχιστον δύο σκυλιά

Δήμος Ιωαννιτών: Περίπου 50 αδέσποτα δολοφονήθηκαν με φόλες σε Καστρίτσα, Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο, Νέα Ζωή, Πεδινή

 

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.