Στηρίξτε μας

Το βίντεο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας για τα δικαιώματα των αδέσποτων

28 Αυγούστου 2024 07:00 | Επικαιρότητα
Το βίντεο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας για τα δικαιώματα των αδέσποτων

Ένα βίντεο ευαισθητοποίησης για τα δικαιώματα των ζώων δημιούργησαν μαθητές και δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Δύο από τα αδέσποτα της περιοχής υιοθετήθηκαν από το σχολείο και πρωταγωνιστούν στο σχετικό βίντεο μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες.

 

Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου Δράμας Δέσποινα Μπαντή με ανάρτηση της στο facebook στις 23 Αυγούστου επισημαίνει τα εξής: «Από το Κάτω Νευροκόπι που η πλειοψηφία των ανθρώπων γνωρίζει πως φιλοζωία σημαίνει κι αγάπη στον συνάνθρωπο...

Από το Κάτω Νευροκόπι που σε κάθε δρόμο και κατάστημα υπάρχει νερό και φαγητό...

Τεράστιο "ευχαριστώ" στους συνοδοιπόρους μου- διαχρονικά- στον Σύλλογο Διδασκόντων του Δ. Σ. Κ. Νευροκοπίου,στους γονείς των παιδιών που είναι άξιοι συγχαρητηρίων, στους Stavros Fetinidis και Αδαμάντιος Θεοφίλου για όλη τη βοήθεια, στους "μικρούς" μου πρωταγωνιστές που έχουν τόσο μεγάλο ανάστημα...και, φυσικά,στους τετράποδους συντρόφους μας,τον Ρόκυ και την Πενθεσίλεια, για την άδολη αγάπη τους...

Χαρισμένο στη Μάγια μου, που πριν δύο χρόνια ακριβώς έφυγε από τη ζωή, και σε όλες τις" αδέσποτες" ψυχές, που με έφεραν εδώ σήμερα.

“Until one has loved an animal, a part of one’s soul remains unawakened”- Anatole France

Τα "υπόλοιπα" προσεχώς...».

 

Tagged: , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.