Στηρίξτε μας

Νέα Έφεσος Πιερίας: Έκκληση για έξοδα περίθαλψης του σκύλου με θηλιά στον λαιμό (βίντεο)

31 Αυγούστου 2024 23:01 | Επικαιρότητα
Νέα Έφεσος Πιερίας: Έκκληση για έξοδα περίθαλψης του σκύλου με θηλιά στον λαιμό (βίντεο)

Στο κτηνιατρείο του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην Κατερίνη μεταφέρθηκε σήμερα ο σκύλος που περιφερόταν για καιρό - για μήνες - εξαθλιωμένος στην περιοχή της Νέας Εφέσου Πιερίας.

 

Το ζώο είχε μια βαθιά θηλιά από πλαστικό σχοινί στον λαιμό του. Κάποιος το είχε δέσει όταν ήταν σε νεαρή ηλικία, το σκυλί αναπτύχθηκε και το σχοινί έγινε θηλιά, μπήκε μέσα στον λαιμό του και καλύφθηκε από το δέρμα του. Κάθε του κίνηση ήταν κανονικό μαρτύριο.

Έκκληση για να εντοπιστεί ο σκύλος έκανε η Κατερίνα Σβάρνα στις 25 Αυγούστου και αρκετοί φιλόζωοι κοινοποίησαν τις σχετικές αναρτήσεις. Τελικά το ζώο εντοπίστηκε στις 30 Αυγούστου κοντά στον οικισμό της Νέας Εφέσου. Ένα ζευγάρι φιλόζωων το έπιασε – καθώς παρά τους πόνους που νιώθει είναι ένα ήρεμο πλάσμα – και μάλιστα το φιλοξένησε μέχρι να μεταφερθεί για περίθαλψη.

 

Η κα Σβάρνα με ανάρτηση της στο facebook το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου επισήμανε τα εξής: «Επιτέλους το βρήκαμε ένα σκυλί πού κάποιος κάποτε όταν ήταν κουτάβι το είχε δέσει με ένα σκοινί μπουγάδας από το λαιμό μετά απλώς το ξέχασε το σκυλί μεγάλωσε έγινε σχεδόν τριών χρόνων πρέπει να είναι 50 κιλά αλλά είναι μόνο 32 και κάπως βρέθηκε αδέσποτο πήγε γιατρό έκανε εξετάσεις αίματος έβγαλε το σκοινί πήρε ειδική τροφή έβγαλε ένα άγανο από το πόδι και περιμένει τα αποτελέσματα θα χρειαστεί βοήθεια με τροφές και φάρμακα θα δοθεί λογαριασμός γιατρού σε προσωπικό μήνυμα ευχαριστούμε την Ελένη πού θα τον φιλοξενήσει τον Μιχάλη πού αγόρασε μία τροφή και πλήρωσε μία από τής εξετάσεις αίματος και τον Χρήστο με την γυναίκα του πού φιλοξένησαν ένα βράδυ το σκυλί το ονομάσαμε Βυλλι».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τα έξοδα περίθαλψης καλέστε στο τηλέφωνο:

6971701465 ή επικοινωνήστε με την κα Σβάρνα μέσω facebook εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Έφεσος Πιερίας: Αναζητούν σκύλο που υποφέρει από τη θηλιά στον λαιμό

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.