Στηρίξτε μας

Κάτω Μητρούσι Σερρών: Γυναίκα ψυχικά διαταραγμένη βασάνιζε γατιά και σκυλιά αφήνοντας τα δεμένα χωρίς νερό…

25 Αυγούστου 2024 07:00 | Καταγγελίες
Κάτω Μητρούσι Σερρών: Γυναίκα ψυχικά διαταραγμένη βασάνιζε γατιά και σκυλιά αφήνοντας τα δεμένα χωρίς νερό…

Την κακοποίηση πολλών γατιών και σκυλιών στο Κάτω Μητρούσι Σερρών από μια γυναίκα που είχε τα ζώα δεμένα με σχοινιά εκτεθειμένα στον καύσωνα χωρίς νερό και τροφή, έκανε γνωστή ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών στις 24 Αυγούστου.

 

Οι εθελοντές πήγαν επί τόπου μετά από έκκληση του Δήμου Σερρών και διαπίστωσαν το μαρτύριο των ζώων αλλά και την τραγική κατάσταση της γυναίκας η οποία ήταν κυριολεκτικά αφημένη (από τις αρχές και την τοπική κοινωνία) στο έλεος του παραλογισμού της.

Τα μπλε σχοινιά με τα οποία τα ζώα κακοποιούνταν δεμένα ανάμεσα σε θάμνους, σίδερα, σε άθλιες συνθήκες αποδεικνύουν τι έχουν υποστεί έως τώρα. Με αυτό το μπλε σχοινί η γυναίκα είχε τυλίξει όλη την περίφραξη του διαλυμένου σπιτιού της… και με το ίδιο μπλε σχοινί έδενε από τον λαιμό της τις τρύπες των ρούχων της που είναι χειρότερα από πατσαβούρια…

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και βρήκε αμέσως καθώς δεν υπάρχει καμιά μέριμνα για τους ανθρώπους που πάσχουν από ψυχική νόσο και χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον και υποφέρουν και βασανίζουν…

Ο Φ.Ο.Σ. ανέλαβε τη φροντίδα των ζώων και προσπαθεί να βοηθήσει με τροφές, ρουχισμό και τη γυναίκα που ήταν σε απελπιστική κατάσταση.

Ο φιλοζωικός φορέας για όσα είδαν εκεί οι εθελοντές του επισήμανε τα εξής στις 24 Αυγούστου:  «Δεμένα εφόρου ζωής κατοικίδια ζώα σε χωριό των Σερρών !

Δεν φτάνει η αφόρητη ζέστη που ταλαιπωρεί μαζί με μας και τα καημένα τα αδέσποτα ζώα που ζούν αβοήθητα στο δρόμο, είναι και η παθογένεια των ανθρώπων που τα καταδικάζει σε μια μαρτυρική ζωή μέχρι το τέλος!

Μια  τέτοια απερίγραπτα φρικιαστική κατάσταση αντιμετωπίσαμε σήμερα το μεσημέρι όταν ζητήθηκε η βοήθεια μας απο το δήμο Σερρών για τον απεγκλωβισμό και την παροχή βοήθειας σε κατοικίδια ζώα, σκύλους και γάτες, τα οποία η Π.Μ, κάτοικος χωριού του δήμου μας,  κρατούσε μόνιμα δεμένα, με σχοινί απλώματος ρούχων, τυλιγμένο ασφυκτικά γύρω απο το λαιμό τους, χωρίς φαγητό και νερό!

Εξοπλιστήκαμε και πήγαμε .....οι εικόνες που είδαμε θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό μας για πάντα....

Ζώα αθώα και ανήμπορα, δεμένα απο το λαιμό μέσα στον καύσωνα χωρίς νερό κ φαγητό, με τα μάτια τους γεμάτα απελπισία και πόνο να παρακαλάνε βουβά για βοήθεια .. ..

Δώσαμε νερό, κόψαμε τα δεσμά, πήραμε τα περισσότερα που μπορούσαμε , τα πήγαμε στον κτηνίατρο, η μέρα ειχε απίστευτη ένταση....δώσαμε φαγητό κ νερό στα υπόλοιπα,  απεγκλωβίσαμε άλλα φυλακισμένα μέσα σε χειροποίητες κατασκευές,  όπου η δυσωδία και τα στοιβαγμένα κόκαλα  μαρτυρούσαν οτι εκεί μέσα έχασαν με βασανιστικό τρόπο τη ζωή τους δεκάδες άλλα ζώα στο παρελθόν..... ένα θρίλερ !!

Θα χρειαστούμε τη βοήθεια σας για αυτά τα πονεμένα μάτια .... μήπως κ μπορέσουμε να τα κρατήσουμε μακριά απο αυτό το απαίσιο μέρος!

Θα χρειαστούμε άμεσα φιλοξενίες για αυτές τις ταλαιπωρημένες ψυχές !!

Άμεσα!!

Δεν υπάρχει χώρος στο καταφύγιο  δυστυχώς κ αύριο θα πρέπει να επιστρέψουν πίσω!

Στείλτε μας μήνυμα αν μπορείτε να φιλοξενήσετε ένα ή κάποια απο αυτά!!

Πρέπει να βοηθήσουμε αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα που γνώρισαν την κόλαση για μια καλύτερη ζωή!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε!».

Αν μπορείτε να βοηθήσετε με τα έξοδα

Εθνική Τράπεζα: 766/203957-56

ΙΒΑΝ: GR0201107660000076620395756

SWIFT: ETHNGRAA

Όνομα δικαιούχου: Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών

PayPal: [email protected]

Διαβάστε επίσης:

Κρίνος Σερρών: Πρόβατα κατσίκες σκυλιά και γάτες βασάνιζε μέχρι θανάτου κτηνοτρόφος ψυχικά διαταραγμένος (βίντεο)

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.