Στηρίξτε μας

Κυψέλη Άρτας: Με φόλες δολοφόνησε γάτες, σκυλιά και νυφίτσα

8 Σεπτεμβρίου 2024 23:30 | Καταγγελίες
Κυψέλη Άρτας: Με φόλες δολοφόνησε γάτες, σκυλιά και νυφίτσα

Τη μαζική δηλητηρίαση ζώων (γατιών, σκυλιών και νυφίτσας) στο χωριό Κυψέλη Άρτας (Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων) έκανε γνωστή μέσω facebook o Στράτος Κοτελίδας ο οποίος επισήμανε πως στις 6 Σεπτεμβρίου γάτες και σκυλιά κυρίως βρέθηκαν είτε νεκρά είτε να χαροπαλεύουν κοντά στην πλατεία του χωριού, εκεί που ήταν τοποθετημένες και οι φόλες μέσα σε χαρτιά κρεοπωλείου.

 

Ο κάτοικος του χωριού στην ανάρτηση του στις 8/9 επισήμανε τα εξής καταγγέλλοντας το γεγονός: «Κυψέλη Άρτας, ένα χωριό στους πρόποδες των Τζουμέρκων, το οποίο τους τρεις μήνες του καλοκαιριού σφύζει από ζωή! Γεμίζει απο παιδικά χαμόγελα που παίζουν στην πλατεία από το πρωί εώς αργά το βράδυ, από νεολαία που διασκεδάζει σε κάθε πανηγύρι, από ντόπιους που βλέπουν τον τόπο τους να έχει και πάλι ζωή!

ΖΩΗ, όπως έχουν και όλα τα ζωάκια του χωριού, μηδενός εξαιρουμένου και που κάποιοι "καλοσυνάτοι" συγχωριανοί αποφάσισαν να αφαιρέσουν από το βράδυ της Παρασκευής, τοποθετώντας φόλα δίπλα στους κάδους των σκουπιδιών, στον χώρο κάτω από την πλατεία!! Αποτέλεσμα, αρκετές γάτες να έχουν φύγει από τη ζωή (μέχρι και μία νυφίτσα βρέθηκε εκεί) και κάποια σκυλιά να χαροπαλεύουν για ώρες!

Πριν από δύο χρόνια, με τον ίδιο τρόπο αλλά μέσα στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας μου, χάθηκε η Μπέλλα για όσους τη θυμούνται!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για αυτούς, η Χαρά τα κατάφερε και αναρρώνει!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για κάποιους, έχω αρκετές κάμερες στο χωριό και θα συνεχίζω να βάζω! Μέχρι να βρώ αυτόν που έφτιαξε τις φόλες της φωτογραφίας (χθεσινές λήψεις) και να τον βάλω να τις δοκιμάσει!!

Καλό βράδυ συγχωριανοί, κακό βράδυ δολοφόνοι!».

 

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.