Στηρίξτε μας

Τούμπα Λάρισας: Πυροβολεί τα κλουβιά των σκυλιών με κυνηγετικό όπλο

14 Οκτωβρίου 2024 19:07 | Καταγγελίες
Τούμπα Λάρισας: Πυροβολεί τα κλουβιά των σκυλιών με κυνηγετικό όπλο

Την προσοχή των φιλόζωων εφιστά ο Σύλλογος Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» καθώς ένας άνδρας συστηματικά πυροβολεί τον χώρο στον οποίο φιλοξενεί σκυλιά στην περιοχή της Τούμπας.

 

Ο φιλοζωικός φορέας στην ανακοίνωση του σήμερα επισήμανε τα εξής – καθώς και χθες βρήκαν τη λαμαρίνα σε ένα κλουβί διάτρητο από τα σκάγια – με ανάρτηση του στο facebook:

«ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΡΟΣΟΧΉ!!!

Εδώ καί δύο μήνες ένας ηλικιωμένος είχε μια καραμπίνα και πυροβολούσε στον αέρα έξω από τόν χώρο μας. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία αφού δώσαμε τον αριθμό του αυτοκινήτου τον καλέσανε στο τμήμα ζητήσανε την άδεια και χωρίς να του κόψουν κάποιο πρόστιμο για άσκοπους πυροβολισμούς τον αφήσαμε ελεύθερο. Χθές το πρωί εμφανίστηκε πάλι στο χώρο μας μαζί με τον σκύλο του και με τη καραμπίνα έψαχνε να βρει ένα αδέσποτο που όπως λέει είχε μαλώσει με το δικό του και είχε δαγκώσει και τον ίδιο (μας έδειξε μία γρατζουνιά στο δάχτυλο.

 

Σήμερα το μεσημέρι αντικρίσαμε αυτό το θέαμα. Πυροβόλησε το  πρώτο κλουβί ευτυχώς ψηλά γιατί μέσα υπάρχουν δύο σκυλάκια.Τη προσοχή σας στη Τούμπα Λάρισας ο τύπος είναι στα χαμένα το ίδιο και η αστυνομία. Αύριο πάμε να καταθέσουμε ακόμη μία φορά μήπως και καταλάβουν ότι δεν είναι αστείο αλλά σοβαρό θέμα και πρέπει να προλάβουν το κακό!!!!!».

Tagged: , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.