Στηρίξτε μας

Ήρθαv για διακοπές στην Ελλάδα και έφυγαν χωρίς τον σκύλο τους που δολοφονήθηκε με φόλα στην Τραχήλα Λακωνίας

7 Οκτωβρίου 2024 23:05 | Καταγγελίες
Ήρθαv για διακοπές στην Ελλάδα και έφυγαν χωρίς τον σκύλο τους που δολοφονήθηκε με φόλα στην Τραχήλα Λακωνίας

Τουρίστες από την Ελβετία μετά τη δολοφονία του σκύλου τους που δηλητηριάστηκε από φόλα κόλλησαν αφίσες για να κάνουν γνωστό το γεγονός.Στην αφίσα αναφέρεται πως «Στις 6 Οκτωβρίου ο αγαπημένος μας σκύλος Rufus σκοτώθηκε με δηλητήριο σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας κοντά στην Τραχήλα. Ευχαριστούμε πολύ τους ντόπιους που μας βοήθησαν σε αυτή την κατάσταση. Και ευχαριστώ όλους όσους προσπαθούν να σταματήσει αυτή η σκληρή πρακτική!».

TrahilaLakoniasSkylosDilitiriasmenos6 10 2024 2

Οι κηδεμόνες του ζώου, όπως έγινε γνωστό, πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής ζητώντας βοήθεια και εκεί έγινε μια ένεση ατροπίνης στον σκύλο. Τελικά πήγαν μέχρι την Καλαμάτα για να βρουν κτηνίατρο αλλά μέχρι να φτάσουν ο Ρούφους κατέληξε…

Το περιστατικό της δολοφονίας του σκύλου με φόλα το έκανε γνωστό μέσω facebook ο φιλοζωικός φορέας «Mani International Animal Organisation» στο οποίο και απευθύνθηκαν οι τουρίστες που θέλησαν να κάνουν γνωστή τη δολοφονία του αγαπημένου τους σκύλου.

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.