Μια μέρα χωρίς κρέας στο μπαρ «500 Μίλια μακριά»
Την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 13:00 η Ένωση των Βέγκαν με αφορμή την «Ημέρα χωρίς κρέας» (Meat out day) διοργανώνει στο Γκάζι εκδήλωση με χορτοφαγικό φαγητό που θα σας ξετρελάνει.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» προσφέρει δωρεάν ένα μάθημα θετικής εκπαίδευσης σ’ εκείνους που υιοθετούν σκυλάκια, τα οποία βρίσκονται υπό την αιγίδα του. Οι εκπαιδευτές Άννα και Άλεξ που ζουν και εργάζονται στα Χανιά προσφέρουν τις γνώσεις τους για να σας βοηθήσουν να συμβιώσετε χωρίς προβλήματα με το ζωάκι που θα επιλέξετε να γίνει μέλος της οικογένειας σας και σύντροφος σας εφ’ όρου ζωής.
Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ» τονίζει ότι: «εκτός από τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για την υιοθεσία ενός ζώου, τις οποίες ελέγχουμε δηλαδή το ζώο να φέρει τσιπάκι, να γίνει συμβόλαιο υιοθεσίας, ο νέος κηδεμόνας να είναι υπεύθυνος, να τηρούνται οι συνθήκες ευζωίας κ.ά. βοηθάμε τους νέους γονείς κατοικιδίων να γνωρίζουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν στο ζώο τους.
Τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας τους με το νέο μέλος της οικογένειας και οι πρώτες συμβουλές για ό,τι τους απασχολεί σχετικά με την υιοθεσία κατοικίδιου είναι απαραίτητο να γίνονται». Ήδη ένα ζευγάρι που υιοθέτησε ένα κουταβάκι παρακολούθησε και το δωρεάν μάθημα. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το email: chaniapets@yahoo.gr.
Διαβάστε επίσης:
Βρήκαν τον σκύλο χτυπημένο και πυροβολημένο έξι φορές με αεροβόλο στην Μαλάξα Χανίων
Βρήκε τον σκύλο κρεμασμένο μέσα σε φρεάτιο στη Σούδα Χανίων
Βρήκαν δύο σκυλιά νεκρά πνιγμένα σε γούρνα στην Αγία Κυριακή Χανίων
Το σκυλί «έδειξε» ποιος το είχε εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Χανίων
Βρήκαν εγκαταλελειμμένη την σκυλίτσα με τον τεράστιο όγκο στην κοιλιά στον Γαλατά Χανίων
Σκότωσε σκόπιμα τον σκύλο που ήταν στο πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο του στο Πάνω Δαράτσο Χανίων
Κατήγγειλε τον ηλικιωμένο που προσπάθησε να πετάξει κουτάβια στις Βρύσες Χανίων
Σκότωσε τον σκύλο συνθλίβοντας το κεφάλι του μ’ ένα βράχο στο Θέρισο Χανίων
Χανιά: Έκοψαν και κρέμασαν κεφάλι σκύλου σε τουριστική περιοχή
Τι είδε η Φινλανδή στην Κρήτη και αγανάκτησε;
Χανιά: Κρέμασε τρία αρνιά για να εκδικηθεί τον γείτονα του
Χανιά: Οι Σουηδοί τουρίστες νοιάστηκαν για τα γατάκια
Χανιά: Συστηματική η εξόντωση των αδέσποτων ζώων
Χανιά: Έφριξαν οι τουρίστες βλέποντας τα κουτάβια να χαροπαλεύουν!
Χανιά: Δηλητηριάζουν τ’ αδέσποτα και ξεφτιλιζόμαστε στους τουρίστες!
Χανιά: Συνελήφθη επειδή κατήγγειλε εκείνον που κακοποιεί τα σκυλιά του!
Χανιά: Πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση έσωσε τον σκύλο που κάποιος χτύπησε διαλύοντας του τη γνάθο
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr