Στηρίξτε μας

Τι απαντά ο μάγειρας Ευτυχής Μπλέτσας για τα καβούρια που έβρασε ζωντανά

20 Σεπτεμβρίου 2012 22:29 | Επικαιρότητα
Τι απαντά ο μάγειρας Ευτυχής Μπλέτσας για τα καβούρια που έβρασε ζωντανά

Με το www.zoosos.gr επικοινώνησε ο Ευτύχης Μπλέτσας, που είναι γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό της χώρας μέσα από τις εκπομπές μαγειρικής τις οποίες παρουσιάζει, και απάντησε στην κριτική την οποία του κάναμε καθώς σε μια εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha o ίδιος βράζοντας ζωντανά τα καβούρια είπε: «αυτό είναι το τίμημα για να απολαύσει κάποιος φρέσκο φαγητό».

Βασανισμός ζώου μέχρι θανάτου

Ο κ. Μπλέτσας εξηγεί ότι πλέον προτρέπει τον κόσμο σε πιο χορτοφαγικές συνταγές και πως στην συγκεκριμένη εκπομπή που γυρίστηκε το 2007 δεν είχε ανάμειξη στο μοντάζ, ενώ και εκείνος «χαλιέται» βλέποντας την.

Η απάντηση του Ευτύχη Μπλέτσα

«Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ που θίξατε αυτό το θέμα. Και ‘γω χαλιέμαι όταν βλέπω το συγκεκριμένο επεισόδιο που γυρίστηκε το 2007. Για το συγκεκριμένο γύρισμα δεν είχα προσωπικά καμία ανάμειξη στην οργάνωση του. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δεν φέρω καμία ευθύνη.

Τι προτείνετε; Θα χαρώ να ακούσω την γνώμη σας! Τι θα μπορούσα να κάνω; Η εκπομπή ανήκει στο Alpha. Πρακτικά μόνο σε αυτούς θα μπορούσε κάποιος να απευθυνθεί σχετικά με την προβολή της. Από την άλλη ό,τι έγινε έγινε. Τι θέλετε να κάνω;;;

Στη νέα μας εκπομπή Food IQ, το 80%+ των συνταγών είναι vegan ή έστω περιέχουν μέλι / γαλακτοκομικά. Θα δείτε ένα vegan παστίτσιο, houmous, ταμπουλέ και άλλα που ίσως σας αρέσουν. Σε όλες μου τις παρούσες δραστηριότητες προσπαθώ προσωπικά να προτρέψω τον κόσμο να ακολουθήσει μία πιο χορτοφαγική διατροφή, με έναν έμμεσο και ήπιο τρόπο.

Πιστεύω πως έτσι λειτουργεί καλύτερα και από ότι βλέπω στα σεμινάρια που κάνω, τις παιδικές παραστάσεις και τις παρουσιάσεις σε σχολεία, λειτουργεί. Δεν λέω άμεσα σε κάποιον να γίνει vegan αλλά τον βοηθάω να δει ότι υπάρχει και αυτός ο τρόπος διατροφής. Θεωρώ ότι αν ο κόσμος ακολουθούσε μια 80% vegan διατροφή θα ήταν καλύτερα για όλους μας.

Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας!

Φιλικά
Ευτύχης Μπλέτσας
http://youtube.com/ftbletsas».

Διαβάστε επίσης:

Μάγειρας έβρασε ζωντανά τα καβούρια σε τηλεοπτική εκπομπή του ALPHA

 

Tagged: , , , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.