Δηλητηρίασαν με φόλες 10 σκυλιά στην Μπούφα Πηλίου
Με φόλες – προφανώς κάτοικοι της περιοχής – εξόντωσαν δέκα αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν στην παραλία Παράδεισος στην Μπούφα Πηλίου.
Στις 8 Μαΐου 2023 αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που δολοφόνησε τη γυναίκα και τον σκύλο του. Σήμερα η δίκη αναβλήθηκε λόγω ασθένειας του συνηγόρου του κατηγορουμένου.
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θυμίζουμε ότι πρωτόδικα καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας (Κακουργιοδικείο) σε ισόβια ποινή φυλάκισης και επιπλέον 11 χρόνια και έξι μήνες και η συνολική χρηματική ποινή 21.000 ευρώ. Σε δεύτερο βαθμό επιδιώκει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζήτησε από την έδρα να μην οριστεί η συνεδρίαση την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων καθώς έχει δηλώσει υποψηφιότητα για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Διαβάστε επίσης:
Ομόφωνα ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τον φόνο της γυναίκας και του σκύλου τους
8-4-2022 η δίκη του δολοφόνου της Καρολάιν και της σκυλίτσας της
Παρών στη δίκη για τη δολοφονία του σκύλου της Καρολάιν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη»
Γλυκά Νερά Αττικής: Ο σύζυγος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του, προφανώς και τον σκύλο
Χρειάζονται σπιτικό οι γάτες της δολοφονημένης απ'τον σύζυγο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής
Γλυκά Νερά Αττικής: Ληστές έπνιξαν τη γυναίκα και τον σκύλο για να κλέψουν τα χρήματα οικογένειας
Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr