Λονδίνο: Το πρώτο μπιφτέκι από εργαστηριακό κρέας
Δύο εθελοντές γευσιγνώστες πέρασαν τη Δευτέρα στην Ιστορία δοκιμάζοντας στο Λονδίνο το πρώτο χάμπουργκερ του σωλήνα. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το καινοτόμο πιάτο παρασκευάστηκε από βλαστοκύτταρα αγελάδας, τα οποία καλλιεργήθηκαν στο εργαστήριο, εμπλουτίστηκαν με βιολογικά καρυκεύματα και πλάστηκαν σε μια πίτα, η οποία ευελπιστεί τώρα να γίνει αποδεκτή ως μπιφτέκι.
διαβάστε περισσότερα