Οδηγίες για το πως κάνουμε καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση ζώου

Ο δικηγόρος Χρήστος Θ. Πέτκος συνέταξε τον πρακτικό οδηγό «Φιλοζωία και Νομοθεσία». Ο κ. Πέτκος προλογίζοντας αυτή την έκδοση στην ιστοσελίδα του http://dikigoros-athena.gr/ τονίζει: «Στόχος μου είναι να συνδέσω την θεωρία με την πράξη και να συνδράμω τους ζωόφιλους με την παροχή συμβουλών καθώς και χρήσιμων πληροφοριών για τα θέματα που τους απασχολούν.
διαβάστε περισσότεραΠολύ συχνά και στο www.zoosos.gr γινόμαστε μάρτυρες της αδιαφορίας, που επιδεικνύουν οι αστυνομικοί ειδικά όταν πρόκειται για θανατηφόρα τροχαία με θύματα αδέσποτα ζώα και θανάτους από φόλες, που αποδεκατίζουν κυρίως τα σκυλιά και τα γατιά παντού στην Ελλάδα.
διαβάστε περισσότεραΕίναι πασίγνωστο και στους πλέον άσχετους με το αντικείμενο ότι στην χώρα μας υπάρχει έλλειμμα φιλοζωικής κουλτούρας. Αυτή η έλλειψη αγάπης και φροντίδας προς τα ζώα έχει πολλές συνέπειες για τα ίδια που είναι όντα πλήρως συναισθανόμενα, αλλά έχει συνέπειες και για την Ελλάδα σε επίπεδο πολιτιστικό, κοινωνικό, ευρωπαϊκό.
διαβάστε περισσότεραΤι κάνουμε αν η Αστυνομία δεν συλλαμβάνει εκείνους που κακοποιούν ζώα;
διαβάστε περισσότερα