Αθήνα: Ζητούν βοήθεια για τις 60 γάτες που συλλέκτριες έχουν σε κακά χάλια σε σπίτι στον Άγιο Ελευθέριο

Με ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Σύρου ο Σ.Κ. στις 3 Νοεμβρίου 2016 καθώς είχε αλυσοδεμένο, σκελετωμένο από την ασιτία, χωρίς νερό και γεμάτο τσιμπούρια τον σκύλο του ράτσας Πόιντερ σ’ ένα κοτέτσι στις Κολυμπήθρες της Νάουσας Πάρου. Το ζώο είχαν βρει τυχαία περαστικοί στις 24 Μαρτίου του 2014 οι οποίοι ζήτησαν τη συνδρομή του φιλοζωικού συλλόγου του νησιού «Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου» και του τότε πρόεδρου του Ρικάρντo Ζιππλ.
διαβάστε περισσότεραΣ' έναν περιφραγμένο κοτέτσι στις Κολυμπήθρες της Πάρου εντοπίστηκε στις 12 Οκτωβρίου η σκυλίτσα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων Πάρου (P.A.W.S.) το δύστυχο πλάσμα είχε κρυφτεί μέσα σ’ ένα σκουριασμένο βαρέλι για άγνωστο χρονικό διάστημα.
διαβάστε περισσότεραΕξαθλιωμένο, αποστεωμένο, με πληγές από ψύλλους και τσιμπούρια, γεμάτο μύγες, φυσικά αλυσοδεμένο, χωρίς κατάλυμα, νερό και τροφή βρέθηκε στις 24 Μαρτίου το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες από διερχόμενους στις Κολυμπήθρες της Πάρου.
διαβάστε περισσότεραΗ Ελληνική Αστυνομία με τον πιο επίσημο τρόπο αναφέρει στην ιστοσελίδα της www.astynomia.gr ότι οι πολίτες φυσικά και μπορούν να καταγγέλουν τα όσα γίνονται εις βάρος των ζώων και στα κατά τόπους αστυνομική τμήματα.
διαβάστε περισσότερα