Στηρίξτε μας

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 69χρονος κυνηγός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο – Βεβαιώθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ

10 Σεπτεμβρίου 2024 18:54 | Καταγγελίες
Ζάκυνθος: Συνελήφθη 69χρονος κυνηγός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο – Βεβαιώθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ

Πρόστιμο 50.000 ευρώ βεβαιώθηκε στον κυνηγό που πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Ζάκυνθο στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την καταγγελία που έκανε αυτόπτης μάρτυρας. Το όπλο όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ. το κατείχε παράνομα.

 Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθη, χθες (09.09.2024), κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 69χρονος ημεδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση των Νόμων περί ευζωίας των ζώων και περί όπλων.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εξέτασης σχετικής καταγγελίας, ο 69χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς, πρωινές ώρες, της ίδιας ημέρας (09.09.2024), στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ζακύνθου, με την χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο που ανήκε σε ημεδαπό.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 69χρονος δράστης, το οποίο ως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα, ενώ, επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των -50.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.».

Tagged: , , ,

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όσα συμβαίνουν στα ζώα στην Ελλάδα ενισχύοντας το www.zoosos.gr

0 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μοιραστείτε

και βοηθήστε κι εσείς!

error: Απαγορεύεται η αντιγραφή περιεχομένου.